Smart dørspion

Ved du, hvem der står bag døren?

Vi hører ofte om indbrud og hjemmerøverier i medierne. Det kan give en følelse af utryghed når nogen uventet banker på døren, og du bliver nødt til at åbne døren, uden at vide hvem der står bag den. Der er heldigvis en nem, enkel og billig måde at løse det på, nemlig med en dørspion.

Hvad er egentlig en dørspion? En dørspion er en lille kighul i døren, som giver dig mulighed for at se, hvem der står på den anden side af døren – men uden at vedkommende kan se den anden vej. Personen eller personerne har ingen mulighed for at, se om du er der eller ej. Med en dørspion har du mulighed for kun at åbne døren, for dem du selv ønsker at få ind, og du behøver aldrig at føle dig utryg, når nogen banker på døren igen.

Dørspionen er let at bruge, let at installere og er en billig investering. Den vil til gengæld være en stor sikkerhed for alle der ind imellem kan føle sig usikre ved at skulle åbne døren, for nogen de potentielt ikke ønsker at få ind i deres hjem.

Føl dig tryg med en dørspion

For eksempel for ældre mennesker, kan det give en følelse af utryghed, når nogen uventet banker på døren, og man ikke ved, hvilke personer der står på den anden side – det kan give nervøsitet, hvis ikke man føler sig i stand til at stå imod de ”forkerte” personer. Hvis man føler, at man ikke har styrken til at smække døren i igen, eller få personen væk, hvis man ikke ønsker dem ind i sit hjem, kan det skabe usikkerhed at være nødsaget til at åbne døren, for at se hvem der står bag. Med en dørspion kan du eliminere den utryghed, fordi du aldrig behøver at åbne døren – ikke engang på klem – hvis nogen banker på, og du er usikker på, hvem det kan være.

Der findes flere forskellige former for dørspioner, og der er helt sikkert også en, der passer perfekt til dit behov. Den typiske dørspion er en lille kighul anordning i døren, hvor der kan kigges indefra, men ikke udefra. Men der findes også elektroniske dørspioner, som filmer dem der står uden for gennem et lille kamera i døren, og viser det på en større skærm inden for, så du ikke behøver være i nærheden af døren for at følge med. Hvad end dit behov er, findes der helt sikkert også en dørspion til dig, som kan give dig en tryggere hverdag.

This entry was posted in Hus og Have and tagged , . Bookmark the permalink.