Plastvinduer til huset

Som et moderne alternativ til de dyre og vedligeholdelses tunge trævinduer er de elegante plastvinduer begyndt at vinde frem. De PVC fremstillede vinduer tilbyder et noget mere moderne og stilrent look. De ser noget lettere ud og tynger ikke rummet som et trævindue nemt kan komme til. De passer derfor perfekt til den mere stilorienterede moderne arkitektur.

PVC materialet disse plastvinduer er lavet i er noget stærkere og mere fast end det der bruges til f.eks. havemøbler. Det har også nogle fordele som generelt ikke tilskrives disse plastprodukter. Det er nemlig isolerende da det ikke leder kulde, det kræver næsten ingen vedligeholdelse og holder stadig utroligt længe. Og så er det miljørigtigt, hvilket er blevet mere og mere vigtigt i moderne byggeri. Plastvinduer kan nemlig genbruges og skal sådan set bare afleveres på genbrugspladsen hvis man selv har revet dem ud. At det ikke kræver vedligeholdelse, men stadig holder længe er også med til at understøtte den miljørigtige profil som plast produkter ellers har svært ved at opretholde.

Plastvinduer fås i lige så mange slags som de gamle trævinduer, man kan få topstyrede, sidehængte, sprossevinduer, dannebrogsvinduer og sågar hele havedørspartier. Der er ingen grænser for formerne og de er nemme at få i specialiserede former og størrelser fra fabrikantens side.

This entry was posted in Hus og Have. Bookmark the permalink.