gsm alarm system

Sikre dit hjem
Et gsm alarm systen er et såkaldt mobil alarm system. Det vil sige at alarmen, i stedet for at ringe hos et alarmselskab, ringer op til din mobil, eller sender dig en sms, hvis den bliver aktiveret. Med et gsm alarm system er det også muligt at angive hvilket nummer, du ønsker, at alarmen skal ringe til. Det kan for eksempel være en god ide at angive din nabos eller et af dine familiemedlemmers telefonnummer, hvis du skal på ferie, eller af andre grunde er ude af landet, eller bare langt fra dit hjem. Et gsm alarm system kan installeres over alt, hvad enten du har brug for at sikre et sommerhus, en stor villa i flere etager, eller en lille lejlighed.

Installation
Du kan selv installere dit gsm alarm system. Når du modtager dit gsm alarm system, vil der følge en manual med, der trin for trin fortæller dig, hvordan du skal gøre. Har du ikke mod på selv at installere dit gsm alarm system, kan du betale dig fra det, og få en installatør til at gøre det for dig.

Billig løsning
Med et gsm alarm system får du en billig løsning. Du er ikke tvunget til at oprette et abonnement og betaler således ikke et alarmselskab for at rykke ud i tilfælde af indbrud. Du skal dog investere i et SIM-kort, så det er muligt for alarmen, at ringe dig op eller sende dig en sms. Dette er en billig løsning, der kan fås for omkring 15 kr. om måneden. Et gsm alarm system er således markant billigere end de traditionelle systemer. Herudover er det værd at nævne, at du selv ejer din alarm, i forhold til hvis du tegnede et abonnement hos et alarmselskab.

Flere muligheder
Et gsm alarm system kan tilpasses lige efter de behov, du måtte have for at sikre dit hjem. Der findes mange forskellige gsm alarm systemer. Der findes en basis pakke, som er det grundlæggende gsm alarm system. Her ud over kan du købe udvidelsespakker til dit gsm alarm system, der gør dit hjem endnu mere sikkert. Et gsm alarm system kan bruges til meget mere end bare tyverisikring. Med de mange udvidelsesmuligheder kan du også tilslutte røgalarmer, væskesensorer m.m., ligesom det også er muligt, at købe tænd- og sluk moduler. Således vil du også få besked, hvis der opstår brand i dit hus, når du ikke er hjemme.

 

This entry was posted in Hus og Have, sikkerhed and tagged , , . Bookmark the permalink.