Flytning med flyttefirma

Hvis du bor i enten Århus eller Købehavn, og skal flytte til den anden by, så vil det være en stor fordel at hyre et effektive flyttefirma. De kan nemlig hjælpe dig med at flytte alt dit indbo ad én gang, så du ikke skal køre frem og tilbage mange gange for at få det hele med.

Der er rigtig mange flytteforretninger at vælge imellem, men der er også stor forskel på serviceniveauet og på priserne. Det kan derfor godt betale sig at kigge sig lidt omkring, og ikke bare vælge den første du støder på.
En flytning mellem Århus og København kan være et større projekt. Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange møbler, flyttekasser og indbo, der skal med. Er du studerende og har boet på et lille kollegieværelse, så er det ikke så slemt. Men er du husejer, og har et helt villahus flyt med møbler, hvidevarer osv, så er der en del der skal med i flytningen. Dette vil prisen naturligvis afspejle, men hvis du selv pakker, og hjælper til med af- og pålæsningen, så er det ikke så slemt. Der vil normalt ikke være den store prisforskel om flyttebilen skal køre mellem København og Århus helt fyldt eller kun halvt fyldt.
Men der er ikke så meget andet at gøre, end at tage kontakt til et par forskellige flyttefirmaer, og høre om deres priser og andre vilkår.
Husk at du bla skal tage stilling til følgende, når du skal hyre en flytteforretning til flyningen:

  • Hvor langt skal du flytte
  • Skal du bruge mere end 1 flyttemand
  • Har du specialting, som feks flygel, ekstra store møbler, mv
  • Vil du selv hjælpe
  • Sørger du selv for ned og udpakningen
  • Andre ting, som flyttemanden nok selv skal spørge om
This entry was posted in Århus København and tagged , . Bookmark the permalink.