Den nyeste opskrift

Mine damer og herrer, vi har en ny deltager i hvem kan toppe denne oprørende nye fastfood punkt: bacon milkshake.
Den bacon rystelser er lavet med bacon, bare ægte vanilje is, bacon-aromatiseret sirup, pisket topping og en Maraschino kirsebær. Vi tænkte det måtte være den mest trendy mad kendt for menneskeheden, før vi så ingredienslisten. Vi kommer til ernæringsmæssige info.

Emnet viser sig at være noget polariserende, men nogle mennesker elsker produktet (eller tanken om det, i hvert fald), og andre finder det ligefrem grimt. mens nogle siger: “Mm, Bacon … er der noget den ikke kan gøre?” En person blev fascineret: “Jeg har ingen interesse i en bacon aromatiseret mælk shaker, men jeg befinder mig underligt tilbøjelige til at ønske at se, hvad det smager af.”
På Gizmodo stedet, blev denne sendt: “Jeg kan ikke være den eneste indtjente ud af denne” efterfulgt af “Du er ikke, men, du ved, det er meget ironisk og hip at kunne lide bacon blandet med helt forkert smag. ”
Bacon shakes er tilsyneladende ikke nyt, da vi så masser af opskrifter på internettet, dem, der bruges rigtig bacon. Hvordan man brygget det er hinsides vores forestillingsevne, selvom vi har hørt udtrykket “Alt er bedre med bacon” gentaget i det uendelige.
Fast food virksomheder synes at nyde at komme op med nye måder at fascinere og grov os ud på samme tid: Vidne KFC Double Down (to to stegte kylling fileter, omkring to skiver ost, to skiver bacon, sauce og ingen bolle) og Domino ‘s Pizza’ s Mac-N-Ost Breadbowl pasta.Beskrivelsen af, der lyder: “en smagfuld blanding af smeltet ost blandet med penne pasta og bagt til cremet perfektion.” Den sidder inde i en stor “skål” af dej.
OK, lad os komme til de gode ting. En 16-ounce bacon shaker vejer 773 kalorier, 28 gram mættet fedt, 2 gram trans fedt og 75 gram sukker. Hang til en 24-ounce størrelse? Det bliver 1.081 kalorier, 37 gram mættet fedt, 3 gram trans fedt og 108 gram sukker. Mm. Vi siger, at ironisk.

Da vi er for bange for at bestille en, vi stoler på, mejeri og bacon-elskere til at gøre nogle recon for os og fortæl os hvad du mener – ja eller nej?
Hvor er vi lige når vi begynder at lave fast food om til milk shake, som burde være noget køligt og lækkert sommerdrik, til når det er varmt og lummert. Hvad bliver det næste burger shakes, får vi ikke nok kalorier?

This entry was posted in Mad and tagged , . Bookmark the permalink.