Attraktive afbudsrejser

Det er blevet mere og mere populært at drage på ferie med fly, det er også blevet billigere og billigere. Der er dog en mulighed for at få en endnu billigere flyrejse, nemlig hvis man har is i maven og venter på en afbudsrejse. Der er helt klart pege at spare på sådan en rejse, men der er også ulemper.

En afbudsrejse er ofte enkeltsæder rundt om i flyet der ikke er blevet booket og hotelværelser ingen har villet leje. Der kan altså på ingen måde garanteres for kvaliteten af det du kan få. Der er to slags afbudsrejser. Den ene, hvor nogle har meldt afbud og her kan man være heldig at få et dobbeltværelse eller andre større værelser og pladser i flyet ved siden af hinanden. Den anden er hvor flyselskabet mangler at få solgt enkelt pladser og hotellet står med små værelser og lignende der ikke er blevet booket. Her kan det være svært for familier, ja selv par, at få en rejse og et ophold helt sammen.

Fakta er dog at disse afbudsrejser er blevet ret populære som par-ture. Især i USA vinder de frem som en afart af bryllups rejser kaldet mini-moons, som ikke nødvendigvis bliver taget i forbindelse med deres bryllup. Det kan betale sig for disse par, hvis de kører på et lavt budget, men stadig gerne vil på en hyggelig par-tur.

This entry was posted in Rejse and tagged , . Bookmark the permalink.